FAYA BBQ

FAYA BBQ Faya BBQ

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Faya BBQ. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 5:34 Is gewoon echt slecht sorry nasi en Bami zijn gewoon rotdlecht en geven hun daar zes stukjes rib bij is een halve rib ongeveer. Is niet vies ofzo maar is ook geen 30 euro waard mss 15 echt niet lekker
8 mei 2022 om 8:22 De sauzen waren niet lekker en de bami ook niet
17 apr 2022 om 20:21 De ribben worden hier bereid door iemand die de basis nog niet eens weet. Tip aan de chef: membraan moet eraf en het vlees moet van het bot vallen, niet het bot steekbestendig maken. Je kan beter direct op de boerderij op de varkens gaan spugen.
29 mrt 2022 om 19:58 Ribbetjes waren droog en aangebrand, levering 20min te laat en er was geen satesaus bij de gerechten geleverd. Kipsate en bami waren wel lekker.
19 mrt 2022 om 23:03 food was cold and not what i expected
7 mrt 2022 om 10:21 De bestelling werd ruim op tijd geleverd, De rijst (ik weet niet of dit effectief Nasi wordt genoemd) was heerlijk, de ribbetjes hadden wat weinig vlees maar smaakten heel goed, de marinade was heel erg lekker. Het stukje kip had wat weinig vlees..
6 mrt 2022 om 22:24 Het eten was lauw en droog. Het werd een uur te vroeg bezorgd. Niet voor herhaling vatbaar.
6 mrt 2022 om 20:10 Heel lekker zeker vaker bestellen daarzo. Was gewoon top op tijd de bezorger was ook heel aardig.
13 feb 2022 om 19:33 Perfect
31 jan 2022 om 12:59 Super lieve bezorger, eten is top gelijk altijd en wat was ik blij dat er ribbetjes bijzaten
16 jan 2022 om 20:47 Eerste keer besteld en gaan er zeker nog eens bestellen. Wij hadden de kipsate met pindasaus en nasi besteld. Ik miste wel de pindasaus. Maar het eten was wel heel lekker en warm. Levering netjes op tijd en koerier heel vriendelijk.